کود و سم کشاورزی همراه کشت چاپی
قارچ کش کوپراکسی کلراید
سایر موارد مصرف: بیماریهای ناشی از ائومیستها شامل سفیدکهای داخلی (مانند سفیدک داخلی انگور)، بیماریهای ناشی از پیتیوم و فیتوفتورا، شانکرهای قارچی و باکتریایی، پوسیدگیهای باکتریایی، سوختگیهای باکتریایی، پیچیدگی برگ هلو و غیره زمان مصرف: برای کنترل آتشک درختان میوه دانهدار، محلول پاشی به نسبت دو در هزار طی چهار نوبت، نوبت اول در مرحله تورم جوانه، نوبت دوم زمان باز شدن پنج درصد شکوفهها، نوبت سوم زمان باز شدن ۵۰ درصد شکوفهها و نوبت چهارم زمان باز شدن کامل شکوفهها انجام میشود. برای کنترل پیچیدگی برگ هلو، محلول پاشی به نسبت ۵ – ۳ در هزار در پاییز پس از ریزش برگها یا در بهار در زمان تورم جوانهها صورت میگیرد.
برای کنترل لکه غربالی درختان میوه هستهدار، محلول پاشی به نسبت ۵ -۳ در هزار، سمپاشی پاییزه بعد از ریزش برگها، سمپاشی زمستانه بعد از تورم جوانهها و تکرار آن بعد از ریزش گلبرگها و در صورت لزوم تکرار به فاصله ۱۴ روز صورت میگیرد.
برای کنترل لکه آجری بادام، محلولپاشی به نسبت سه در هزار، نوبت اول پس از ریزش گلبرگها و نوبتهای بعدی به فاصله ۱۲ روز صورت میگیرد.
برای کنترل آنتراکنوز گردو، محلولپاشی به نسبت ۵ – ۳ در هزار دو نوبت سمپاشی زمستانه بعد از ریزش برگها و دو نوبت سمپاشی بهاره بعد از ریزش گلبرگها انجام میشود. سفیدک داخلی جالیز محلول پاشی ۲ – ۱ کیلوگرم در هکتار، به محض بروز نشانههای بیماری و تکرار آن به فاصله پنج روز صورت میگیرد.
برای کنترل گموز مرکبات، به منظور پیشگیری، در مناطق آلوده بهتر است در فصل بهار قبل از بارندگی طوقه درختان، ریشههای مجاور و تنه درخت تا ارتفاع ۷۰ سانتیمتری سمپاشی شوند. همچنین در درختان آلوده در صورتیکه وسعت محل آلوده کمتر از نصف دور تنه باشد میتوان برای معالجه پوست آلوده را همراه با کمی پوست سالم تراشید و سپس محل آن را ضدعفونی کرد و با چسب باغبانی پوشاند.
برای ضدعفونی کردن محل تراشیده شده میتوان با ۳۰۰ گرم کوپراکسی کلراید و هشت کیلوگرم خاک رس، خمیری تهیه و محل تراشیده شده را پوشاند یا به محض مشاهده بیماری از دوغاب یک درصد این قارچکش استفاده کرد. برای کنترل گموز پسته و پوسیدگی فیتوفترایی حذف قسمتهای آلوده در قسمت طوقه و پانسمان با دوغاب کوپراکسی کلراید پیشنهاد میشود.
برای کنترل شانکر سیتوسپورایی درختان میوه، محلول پاشی به نسبت ۵ -۳ در هزار یک نوبت سم پاشی در پاییز پس از ریزش برگها و یک نوبت در اواخر بهار انجام میشود.
برای کنترل شانکر باکتریایی درختان میوه، محلول پاشی به نسبت دو در هزار، یک نوبت در مرحله تورم جوانه و یک نوبت موقع ریزش برگها صورت میگیرد.
برای کنترل شانکر باکتریایی لیمو ترش، محلول پاشی به نسبت یک در هزار، یک نوبت قبل از گلدهی، سرخشکیدگی مرکبات محلول پاشی به نسبت پنج در هزار انجام میشود.
برای کنترل پوسیدگی گل آذین خرما، محلول پاشی به نسبت دو در هزار، اوایل بهار قبل از باز شدن گل آذین، ۳ – ۲ نوبت به فاصله پنج روز انجام میشود.
نحوه اثر: باعث اختلال عمومی در متابولیسم سلولی میشود.
اصفهان_آران وبیدگل _ نوش آباد_میدان شهدا_شرکت تعاونی روستایی شهید چاپی